فرماندار کاشمر در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدرس اظهار کرد: شهید مدرس را باید معجزه قرن معاصر دانست. حجت اله شریعتمداری اظهار کرد: همانگونه که سر نیزه رضاخان نتوانست چادر از سر زنان مسلمان ایرانی در آورد، هرگز نتوانست تفکر و اندیشه شهید مدرس را بعد از گذشت حدود یک قرن خاموش کند. […]
فرماندار کاشمر در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدرس اظهار کرد: شهید مدرس را باید معجزه قرن معاصر دانست.
حجت اله شریعتمداری اظهار کرد: همانگونه که سر نیزه رضاخان نتوانست چادر از سر زنان مسلمان ایرانی در آورد، هرگز نتوانست تفکر و اندیشه شهید مدرس را بعد از گذشت حدود یک قرن خاموش کند.
وی با اشاره به اینکه امروز اندیشه و تفکر آیتالله شهید مدرس در گفتمان انقلاب اسلامی ایران تبلور یافته است، افزود: گفتمانی که وجه غالب آن استکبارستیزی و مبارزه با استبداد بود، در گفتمان و اندیشه سیاسی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب نیز بارور و به اقصی نقاط عالم صادر شده است.
شریعتمداری با بیان اینکه این اندیشهها امروز شکلگیری جبهه مقاومت در برابر محور شرارت و زورگویی مستکبران جهان را رقم زده است، گفت: به برکت اندیشه علما و فقهای تراز اول شیعی همچون آیتالله شهید مدرس، آیتالله شیخ فضلالله نوری، امام راحل، مقام معظم رهبری، ملتهای مسلمان و آزادیخواه پس از قرنها در مقابل استبداد داخلی و استعمار خارجی قد علم کردهاند.
وی تصریح کرد: امروز ملتهای مسلمان و آزاده، مبارزه با استکبار و استعمار را به برکت انقلاب اسلامی از حوزه نظری و گفتمان به عرصه اقدام و عمل توسعه دادند به نحوی که برای مقابله با دول استکباری به خودکفایی در تولید انواع تجهیزات باز دارنده و تهاجمی دست یافتهاند.
فرماندار کاشمر خاطرنشان کرد: دستیابی به دانش و تکنولوژی تولید انرژی صلحآمیز هستهای، ساخت سلاحهای لیزری و جنگ الکترونیک، انواع موشکهای بالستیک و نقطه زن، دستیابی به فنآوری و تولید موشکهای ما فوق صوت و ساخت پهبادها و ریز پرندههای فوق مدرن و رادار گریز، تولید و ساخت انواع ناوشکن و زیردریایی بخشی از توان و اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران است که روحیه خودباوری، استکبارستیزی و استعمارستیزی را در ملتهای مسلمان و آزاده جهان بارور نموده است.
وی در ادامه افزود: تلاشهای شهید مدرس تنها به استکبارستیزی و استبداد ستیزی خلاصه نمیشود، بلکه در ۵ دوره عضویت خود در مجلس یکی از اثرگذارترین نمایندگان در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و علمی کشور بود به نحوی که ترقی و تعالی را مرهون به علم میدانست و معتقد بود تا وقتی علم در مملکت ما ترقی پیدا نکند مشکل مملکت حل نمیشود.
شریعتمداری تصریح کرد: مدرس حیات هر مملکت را به پیشرفت اقتصادی آن وابسته و توسعه کشور را منوط به ایجاد زیرساختهایی همچون راهآهن، فرودگاه، تولید هواپیما و مدرسه میدانست.
فرماندار کاشمر با اشاره به اینکه این عالم فرهیخته در آن مقطع تاریخ توجه جدی به تأسیس کارخانهها و رونق تولید از طریق جذب سرمایههای مردم و حتی توصیه به معافیت مالیاتی برای حمایت دولت از سرمایهگذاری توسط مردم داشت، اظهار کرد: ترشیز بزرگ بخش قابل توجهی از توسعه خود را مدیون وجود بارگاه شریف این عالم شهید و بقاع متبرک امام زادگان واجبالتعظیم میداند.
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.